FORUM EZOTERYCZNE - WRÓŻBY TAROTA - przyszłość - WRÓŻBY TAROTA - uczucia - WRÓŻBY TAROTA - finanse - WRÓŻBY TAROTA ...
Administrator - wróżbita
Do Paula OO - Elżbieta :
Twoja łatwowierność i naiwność jest zastanawiająca ...
Przecież w ostatniej wróżbie dla Ciebie wyraźnie napisałem : " ... Tarot wyraźnie i jednoznacznie zasygnalizował oszustwo, kradzież, podstęp i nieuczciwość ze strony tego pana / Diabeł p.p /.
On Tobie nie będzie w stanie oddać tych pieniędzy / negatywna Karta finansowa - Król Denarów p.o /.
Karty pokazały pewne niebezpieczeństwo i ostrzegają Cię przed tym człowiekiem / 6 Kielichów p.o - 6 Denarów p.o /.
Wniosek : nie pożyczaj nikomu żadnych pieniędzy, nie pomagaj finansowo , bo inaczej je wszystkie stracisz, pomimo jego wielkich zapewnień, że odda "...
I teraz podobnie znów pokazały Karty:
Jest wielce prawdopodobne , że padłaś ofiarą oszustwa i wyłudzenia pieniędzy przez tego pana / Królowa Mieczy p.p - jako Ty , 5 Mieczy p.p - porażka, strata , niepowodzenie, chciwość ... Ósemka Denarów p.p - jako On czyli to jego korzyści finansowe, sukces , przebiegłość , darowizna ... /.
Wprawdzie Tarot teraz tego zbyt wyraźnie i jednoznacznie nie pokazał, ale mam przeczucie, że tak, niestety się stało ... ? -
Przecież obrót gotówkowy między państwami odbywa się wyłącznie poprzez system bankowy, a nie że pieniądze ktoś sobie przewozi i wwozi do innego kraju w walizce czy w plecaku.
Jeżeli w jego bagażu niby nadesłanym do Ciebie / tak to zrozumiałem / - faktycznie nie będzie odpowiedniej sumy pieniędzy - taki fakt oszustwa i wyłudzenia pieniędzy należy zgłosić jak najszybciej odpowiednim organom państwowym czyli Policji .
Masz przecież jakiś kontakt do niego, adres , nazwisko ... może to jest jakaś szajka , która w ten sposób wyłudza pieniądze od naiwnych osób, typu sławna metoda "na wnuczka" ... ?
Elżbieto - zwalniam Cię z tych symbolicznych wpłat na rzecz pomocy zwierzętom w schroniskach w zamian za wróżbę , bo obawiam się, że już wystarczająco dużo mogłaś stracić pieniędzy -
Mikesz
Użytkownik
Dziekuje za wrozbe
To prawda jestem niestety zbyt latwowierna.
Administrator - wróżbita
Informacja administratora forum :
W związku z faktem, że coraz częściej i na dłużej to forum jest wyłączane z niewiadomych przyczyn przez właściciela tego forum / pun.pl / , na co nie mam żadnego wpływu - proszę o "przeniesienie się" - na moje drugie, inne ezoteryczne forum - udzielania wróżb w temacie - " Mikesz zaprasza na Tarota ... " , które zawsze działa bez zarzutu.
Zasady i warunki udziału w nim - są takie same , jak tutaj.
Adres jest niemal identyczny :
http://www.wrozbytarota.fora.pl/
Tylko zamiast końcówki - "pun.pl" - jest "fora.pl " .
Proszę zapisać już teraz ten adres i zapraszam do rejestracji na to moje inne forum :
administrator - Mikesz
Użytkownik
Drogi Mikeszu, prosze o wróżbę.
Jestem w nieco niestabilnej relacji z mężczyzną (nasze dane podam w prywatnej wiadomosci)
Chciałabym zapytać kart czy coś z tego wyniknie? jak karty widzą jego stosunek do mnie?
Czy wyjedzie? I czy uwzglednia mnie w swoich planach?
Chcialabym przelać datek na schronisko w gdyni - „Ciapkowo”
Serdecznie dziekuje
Administrator - wróżbita
Destiny :
Przyjąłem , wróżba do dwóch dni .
Mikesz
Administrator - wróżbita
Do Destiny :
Tarot zasygnalizował, że On raczej nie planuje Waszej dalszej przyszłości - w sensie konkretnej, poważnej i długoterminowej relacji / Wieża p.p - Ósemka Buław p.o / .
Jego ewentualne zamiary związane z jakimś wyjazdem / nie podałaś , jakie ... ? / - mogą okazać się nierealne dla każdej ze stron ... ?
Przez najbliższy czas / jeden - trzy miesiące ...? / - chyba wszystko między Wami - mniej więcej , utrzyma się na dotychczasowym poziomie i sytuacji, co jest obecnie ... ? / Gwiazda p.p - Mag p.p /.
To On będzie miał decydujące zdanie ... ?
Tyle wyczytałem z Kart .
Dziękuję za finansowe wsparcie Schroniska dla Zwierząt w Gdyni - " Ciapkowo " -
Mikesz
Użytkownik
Witaj Mikesz!
Poniżej ostatnia wróżba. Jest to dla mnie bardzo ważna sprawa i czy bym mogła Cię prosić o jeszcze raz spojrzenie na te Karty, które zostały już postawione i odniesienie się do tego co w tej chwili się dzieje w związku z dana sprawa? Opis sytuacji i moje wątpliwości prześle w PW.
Serdecznie pozdrawiam
B. Jeżeli chodzi o twoje sprawy zawodowe :
" ...Karty zasygnalizowały, że są spore szanse i możliwości, aby ten Twój scenariusz - został wystawiany na scenie teatralnej / Księżyc p.p - Arcykapłanka p.p - Cesarz p.p /.
Co miałaś zrobić w tym kierunku - to już uczyniłaś . Postaraj się tylko, aby ten scenariusz nie był nudny i monotonny , tylko wprowadź i dodaj do sztuki może jakiś "element zaskoczenia", wyrazistości w kimś .... ?
Jakieś także wyraźnie światła ... ogień ... ? Świece ... ? / nie wiem ... - /.... "
Powodzenia .
Mikesz
Administrator - wróżbita
Niebieski :
Ok.
Przeanalizuje tą sprawę i sytuację odnośnie tego scenariusza , ew.wystawienia tej Twojej sztuki i nieodpowiedzialnego zachowania tego pana " rezysera "...
Karty zostały zinterpretowane prawidłowo i nie było żadnych innych Kart w rozkładzie w poprzedniej mojej wróżbie w tym temacie ( jak zasugerowałaś mi na prv. )
Odpowiedź jutro w czwartek .
Gdyby to forum znów było - nieosiągalne - odpowiedź będzie na moim imnym sąsiednim forum :
Adres zapisz już teraz.
Mikesz
Administrator - wróżbita
Do Niebieski :
Na początek - wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszych urodzin -
Życzę zdrowia i niech wszystkie Twoje marzenia i plany się spełnią-
A teraz wróżba.
W/g Tarota - nie wykluczam, że ten "reżyser " w zamian za pozytywną opinię odnośnie tego Twojego scenariusza - chce coś od Ciebie ... ? Jakiś dowód wdzięczności ... ?
Ale to na pewno nie są czekoladki w pudełku dla niego .... / Król Buław p.p - jako On - As Kielichów p.p - jako jego chęci "miłosne " ...? -
Dalsze Karty pokazują , że nadal chyba wszystko będzie stało w miejscu ... ? / Ósemka Kielichów p.o - Rycerz Kielichów p.p - jako znów On oczekujący na "coś" od Ciebie ... ? /.
I teraz Ty musisz zdecydować, co z tą sprawą zrobić ... -
Można czekać nadal lub po prostu poprosić go o zwrot scenariusza :
" ... ze względu na brak Pana decyzji , nieumiejętności jej podjęcia oraz brak wiarygodności dotrzymania słowa i terminów - proszę o natychmiastowy zwrot tekstu ... " - coś w tym rodzaju można mu powiedzieć i zażądać zwrotu swojej sztuki .
Przypominam, że w poprzedniej wróżbie napisałem : " że są szanse i możliwości ewentualnego wystawienia sztuki ... ", a nie że ona zostanie ostatecznie wystawiona .
Dziękuję za finansowe wsparcie schroniska dla zwierząt.
Mikesz
Użytkownik
Bardzo dziękuję za życzenia oby się spełniły!
Jestem zszokowana tym co wyszło.....nawet nie pomyślałam, że on może " coś ode mnie chcieć albo liczyć na coś ". Czyli to są warunki, żeby On chciał wystawić scenariusz? Inaczej nic z tego?
To jest bardzo ważna sztuka o współczesnym świecie, jego problemach i może nie jest jakaś wybitna ( bo to moja pierwsza sztuka), ale niesie jakiś morał i przestrogę dla ludzi, mówi co się stanie jak się nie opamiętamy. To jest dość kontrowersyjny temat. Myślałam, że wspólnymi siłami uda się coś stworzyć.
Mogłabym to oczywiście poprawić( bo tak od razu mówiłam,ze jak trzeba to poprawie niektóre rzeczy ). Mam bardzo dużo pomysłów na kostiumy, scenografię, choreografię itd. Jestem załamana, że nic z tego nie wyjdzie......Postawiłam wszystko na jedną kartę i zajęłam się tym, a tu taka klapa.....
A czy gdybym poszła do kogoś innego z tym scenariuszem to coś by się udało zrobić?
Czy ten scenariusz to już taka naprawdę tragedia, że nikt tego nie wystawi?
Administrator - wróżbita
Niebieski :
Tego nie napisałem, że nikt tego nie wystawi ...
Tarot zasygnalizował, że taka może być sytuacja i taki warunek tego niby reżysera ...
Przecież on powiedział Tobie , że za trzy dni przeczyta i da znać ... a tu zaraz mijają trzy miesiące i nic ... ? Coś jest tutaj nie tak i coś o czymś świadczy ...
I tak zinterpretowałem Karty ...
Radzę zwrócić się w tej sprawie / scenariusz i ew. wystawienie sztuki / do kogoś innego .
Ja czekałem na wydanie mojej drugiej książki dwa lata , a na wydanie trzeciej / " Bezdomność " / powieści czekam już cztery lata ... bo to ... bo siamto ... bo pieniądze ... bo prezes wydawnictwa się zmienił ... a prawa autorskie się zmieniły ... a zarząd się zmienił ... a drukarnia wypowiedziała umowę itp ...itp ... końca przeszkód nie widać ...
I pewnie się już nie doczekam ...
To tak bywa z artystami ... -
Próbuj dalej, nawet jeżeli trwałoby to parę lat . Nie poddawaj się i ... pisz kolejną sztukę ...
Powodzenia i pozdrawiam.
Mikesz
Administrator - wróżbita
Migotka 44 :
Jeżeli chodzi o to inne stanowisko w obecnej pracy , to :
Torot pokazał, że będzie źle , nie spodoba Ci się i już zaczniesz powoli myśleć o odejściu z tego stanowiska ( 5 Buław p.p - Rydwan p.o - 4 Mieczy p.o ) , choć nadal będziesz tkwiła w tej pracy ( na tym stanowisku ...? ).
Na razie jakiejś tragedii czy dramatu związanego z tym stanowiskiem - w Kartach - nie widać.
Mikesz
Użytkownik
Dzień dobry Mikesz chciałem spytać o pewną sprawę.. Od około 2 lat trenuje amatorsko pewien sport walki, ostatnio pojechałem nawet na mistrzostwa kraju ale mój start był niezbyt udany - szybko odpadłem. Spytaj proszę tarota czy, jeśli dalej będę trenować to uda mi się w końcu osiągnąć jakiś sukces na tym amatorskim poziomie na którym jestem? Za takowy uważam przywiezienie jakiegoś medalu z zawodów, planuje pojechać w październiku, ewentualnie w późniejszych terminach (nie ma jeszcze nic konkretnego zaklepanego, co chwila są jakieś), chcę wiedzieć czy jest tu jakakolwiek szansa na powodzenie? Trenuje 2-3 razy w tygodniu z tym, że te 2-3 wieczory, gdy mi wypada trening to zazwyczaj moje jedyne wolne wieczory w tygodniu i zwyczajnie mógłbym zainwestować ten czas w inne pożyteczne formy aktywności.. Zastanawiam się czy jest sens dalej się w to bawić, bo trenowanie dla samego trenowania bez wyników mnie nie zadowala. Umów się proszę z kartami, tak by pytany okres był do czerwca 2025, czy jeśli w tym okresie dalej będę ciężko pracować tak jak do tej pory to będzie jakieś powodzenie? Szczegóły, moje dane osobowe wyślę na priv, wpłaciłem jak kazałeś na schronisko toz dla bezdomnych zwierząt we Wrocławiu.
Administrator - wróżbita
Il Vento :
Przyjąłem , wróżba jutro w środę wieczorem.
Mikesz
Administrator - wróżbita
Do Il Vento :
Niestety , Tarot zasygnalizował wyraźnie i raczej jednoznacznie, abyś już teraz pomyślał i zastanowił się nad daniem sobie spokój z tym amatorskim sportem / Wieża p.p - Dwójka Monet p.o /.
Karty tutaj nie widzą konkretnego Twojego sukcesu i powodzenia w tej dziedzinie sportu w najbliższym roku w turniejach czy zawodach tego typu.
To nie ma sensu.
Owszem, możesz nadal ćwiczyć i trenować tą piękną sztukę sportu , ale tylko już dla siebie , dla sprawności fizycznej - np. tylko raz w tygodniu , bez uczestniczenia już w zawodach i rywalizacji.
Tarot podpowiada także , abyś bardziej skupił się na własnym domu , zamiast na sporcie / Czwórka Buław p.p - jako więzi rodzinne, szczęście, porozumienie, zgoda , pozytywna umowa , satysfakcja ... typu spotkania towarzyskie, uprawa ogrodu, przyjaciele, relaks ... itp ... itp ... /.
Dziękuję za finansowe wsparcie Schroniska dla Bezdomnych zwierząt we Wrocławiu -
Mikesz
Użytkownik
Dobrze to odczytałeś bo właśnie się zastanawiam czy ten czas co go spędzam trenując nie przeznaczyć na spotkania towarzyskie albo z dziewczyną. No nic zobaczymy co to będzie Dziękuje.
Użytkownik
Mikesz napisał:
Skopiowane posty , rozmowy i wróżby z "uszkodzonego " forum , z którego zrezygnowałem :
Szakal 165 :
witam
po otrzymaniu wróżby wpłacę 20 zł na rzecz:
Schronisko na Paluchu - Warszawa ul. Paluch.
Moja prośba o wróżbę:
Proszę o sprawdzenie czy w obecnej pracy pozostać, czy też szukać innej. Jeśli innej, to czy jest szansa że ją znajdę czy lepiej na razie wstrzymać się i przeczekać? Nie chciałabym zostać na lodzie.
W obecnej pracy dzieje się nieciekawie tj. są zmiany, które nie jestem przekonana czy będą dla mnie dobre. To duże zmiany w strukturze, wiążące się ze zmianą działu lub nawet i stanowiska... Co począć zatem: na razie lepiej pozostać czy jest na widoku inna, lepsza praca?
Powiem szczerze, że ciągnie mnie do pracy trochę innego rodzaju bardziej zdalnej lub też działalności własnej.
Marta, 20.07.1990 r.
Szakal - Marta :
Przyjąłem , wróżba jutro - we wtorek wieczorem.
Mikesz
Do Szakal 165 - Marta :
Tarot zasygnalizował, że warto już teraz rozglądać się konkretnie za jakąś nową, inną pracą.
W obecnej pracy - raczej już nic satysfakcjonującego Ciebie nie czeka ... / Dziewiątka Buław p.p - Trójka Kielichów p.o - Umiarkowanie p.o /.
Karty pokazały brak współpracy i brak zgody oraz ew. konflikty ze współpracownikami ?
Jednak z drugiej strony - znalezienie nowej i odpowiedniej pracy w krótkim czasie dla Ciebie - może okazać się trudne lub wręcz niemożliwe ... / Siódemka Denarów p.o /.
Wniosek : Tarot zaleca jednak jeszcze poczekać , bo to będzie bezpieczniejsze dla Ciebie w tej sytuacji zawodowej w tym okresie zimowo - wiosennym . I dopiero w okolicach maja / ? / - podjąć ostateczną decyzję w kwestii zawodowej / pozytywne dalsze Karty to - Koło Fortuny p.p + Śmierć p.p - jako zakończenie pewnego etapu w życiu , ale w sensie korzystnym /.
Proszę o zastosowanie się honorowo do nowych zasad udzielania wróżb na tym forum i pomóc zwierzętom w schroniskach.
Dziękuję.[/color]
Mikesz
witam,
czy mogłabym prosić o wróżbę (aktualizację do powyższej), a wpłaty dokonam 8 sierpnia? Ponieważ mam trudności finasowe.
Wpłaciłabym 20 zł na rzecz Schronisko na Paluchu - Warszawa ul. Paluch.
Chciałabym dowiedzieć się jak to obecnie wygląda w kartach? Ponieważ póki co jeszcze nic nie znalazłam ale wysyłam wciąż. Byłam ostatnio na jednej rozmowie tylko nie wiem czy coś z tego wyjdzie i czy to byłaby oferta dla mnie korzystna... mam trochę wątpliwości czy udałoby mi się rozwiązać obecną umowę.
Marta, 20.07.1990.
Administrator - wróżbita
Do Szakal - Marta :
W związku z Twoimi problemami finansowymi - zwalniam Cię z tej wpłaty na rzecz bezdomnych zwierząt, zwłaszcza , że już wcześniej ofiarowałaś tą sumę , a Twoja aktualna prośba / pytanie do Kart Tarota / - jest identyczna , co poprzednia.
Wróżba jutro ww wtorek wieczorem.
Mikesz
Administrator - wróżbita
Do Szakal - Marta :
Tarot pokazał , że w obecnej pracy - nic dobrego, ani satysfakcjonującego Ciebie na przyszłość już Cię nie czeka / Cesarzowa p.o - Trójka Mieczy p.p /.
Karty sugerują, że korzystniejsze i właściwsze dla Ciebie będzie nadal intensywne szukanie nowej pracy / Rycerz Kielichów p.p /.
Ewentualnie odejdziesz z aktualnej pracy tylko wtedy , kiedy będziesz miała "zaklepaną" inną pracę . I na razie nie ma zbytniego nie pośpiechu ...
Wniosek: cały czas szukaj nowej pracy, bądź cierpliwa , bo ona może pojawić się dopiero pod koniec roku ... ? / Czwórka Buław p.p / .
Poza tym : jeżeli chodzi o zwolnienie się z pracy .... Pracownik nie jest jakimś niewolnikiem w danej firmie .
Umowę o pracę można rozwiązać albo na zasadzie porozumienia stron , nawet z dnia na dzień - jeżeli pracodawca na to się zgodzi lub w dowolnym terminie po wspólnym uzgodnieniu , a jeżeli nie - to zgodnie z kodeksem pracy - na zasadzie wypowiedzenia przez pracownika , którego okres zależny jest od stażu pracy w danej firmie / od dwóch tygodni do trzech miesięcy / , zazwyczaj jest to jeden miesiąc , a w tym czasie można np. wziąć urlop czy zwolnienie lekarskie .
Jeżeli jesteś zatrudniona na umowę - zlecenie - możesz odejść sama z dnia na dzień, bez wyjaśnienia.
Takie jest prawo pracownicze / Kodeks Pracy w Polsce /.
Powodzenia -
Mikesz
Użytkownik
dziękuję.
Czekam z odejściem właśnie do czasu "zaklepania" nowej tylko coś na razie się nie udało
Użytkownik
Cześć Mikesz.
Potrzebuję chłodnego spojrzenia w moje życie, porady.
Od blisko roku jestem bez pracy. Kiedyś miałam swój własny,mały biznes ale niestety trzabylo się ewakuować.
Problem tkwi we mnie.
Nie potrafię ruszyć do przodu. Niewiem mam lęki I obawy przed znalezieniem nowej pracy, nawet nie szukam.
Chce ale..niewiem? Boje sie chyba zmian życiowyc
h ..brak odwagi wejścia w nowe?
Wiem że muszę.
Kiedyś zapasy się skończą.
Jak potoczy się moje życie zawodowe?
Renata 25.10.1974
Znajdę pracę?
Administrator - wróżbita
Mojemysli - przyjąłem , wróżba za ok. 1 - 3 dni.
Mikesz
Administrator - wróżbita
Do S : / WhatsApp /
A. Pani A. będzie starała się Tobie pomóc jak najbardziej / Trójka Buław p.p - Mag p.p / , ale efekty mogą okazać się dla Ciebie mało wyraźnie, niewielkie , niezadawalające i mało wystarczające... ? / Czwórka Buław p.o /.
B. Niestety, w drugim pytaniu -w Kartach wyszło mniej więcej "to samo" jak w poprzedniej wróżbie dotyczącej pani A. - na podobnego typu pytanie.
Pani I. będzie starała się Tobie pomóc i zrobi to w jakiś sposób, w jakimś zakresie , ale ostateczne efekty mogą okazać się niewielkie, nie w pełni zadawalające i niewystarczające ...?
Tylko jakieś małe zwycięstwo ... ? / Ósemka Kielichów p.o - Dwójka Buław p.p - Siódemka Denarów p.o - Siódemka Buław p.p /.
C.d - na WhatsApp.
Mikesz
Mojemyśli - wróżba dzisiaj w sobotę wieczorem.
Mikesz
Administrator - wróżbita
Do Mojemyśli - Renata :
Niestety, w Tarocie do końca tego roku - nie widać u Ciebie podjęcia jakieś pracy .
Prawdopodobnie w Twojej sferze zawodowej do tego czasu - niewiele się zmieni ... ? / Paź Monet p.o - Paź Mieczy p.o - As Mieczy p.p - Wisielec p.p /.
Ciągle tylko będziesz na coś czekała ... ?
Być może w listopadzie nadarzy się jakaś szansa i okazja , ale to będzie jakby zatrzymane .
Chyba niedługo będziesz musiała podjąć jakąś trudną, odważną decyzję w tej kwestii.
Zgodnie z nowymi warunkami udzielania wróżb na tym forum - proszę o symboliczną wpłatę / jak dla Ciebie / - dziesięciu złotych na rzecz bezdomnych zwierząt , znajdujących się w schroniskach.
Dziękuję.
Mikesz
Użytkownik
Dziekuje wpłaty dokonam.
Administrator - wróżbita
Do Truskawk : / i do pozostałych użytkowników także /
" ...Dziekuje za wrozbe.
Ma Pan dar ... "
Na tzw. "dar" - trzeba zapracować . On nie spada nagle i niespodziewanie z nieba na kogoś.
Za darmo nic nie ma.
Mnie ten " dar" - kosztował przeszło 40 lat życiowej udręki / ja 62 / prób poznawania świata wokół , ludzi , samego siebie i chęci zrozumienia przyczyn tego wszystkiego.
Na "dar" trzeba samemu zapracować - albo teraz , albo w poprzednim życiu .
Nic nie dzieje się w naszym życiu przypadkowo, bo w życiu nie ma przypadków.
Wszystko co przeżywamy w naszym życiu , co doświadczamy - zawsze ma jakiś tam swój cel i sens , choć go nie rozumiemy i często buntujemy się przeciwko niemu .
Pozdrawiam.
Mikesz
Administrator - wróżbita
Do Kolega : / z sąsiedniego forum / Raf :
1. Tarot pokazał, że Ona na razie - nie jest jakoś specjalnie i na poważnie zainteresowana Tobą na na przyszłość ... / 6 Buław p.o - 3 Monet p.o /.
Ona na dzień dzisiejszy - nie ma żadnych konkretnych planów czy zamiarów względem Twojej osoby.
Jednak , jeżeli Ty będziesz na nią naciskał odpowiednio fajnie, delikatnie , dyplomatycznie , z szacunkiem i z dobrym gestem - to Ona może zmienić zdanie i nastawienie do Ciebie / Dziesiątka Monet p.p - Król Buław p.p /.
Wniosek : jeżeli Tobie na tej dziewczynie bardzo, a bardzo zależy / np: prawie Twoje zakochanie się / - trzeba się "poświęcić " finansowo , czasowo , emocjonalnie i inne ... ? / .
Ale ja nie jestem pewny , czy warto na to zdecydować się i czy ostatecznie będzie to dla Ciebie korzystne i słuszne ... ?
Nie wiem, co to za dziewczyna , może okazać się , że jest płytka , że tylko kasa się liczy i bajer ... / jakkolwiek by się przedstawiała /.
Jednak na razie - zalecam ostrożność i nie angażowanie się zbytnio uczuciowo w tą relację , pomimo całkiem dobrych i pozytywnych Kart na koniec w rozkładzie.
Może warto przeczekać / wstrzymać się / jakiś czas , aby sprawdzić jej prawdziwe zamiary i uczucia wobec Ciebie ... ? To nigdy nie zaszkodzi .
2. Jeżeli chodzi o tą drugą panią z przeszłości ... - to Tarot pokazuje , mimo wszystko - na dzień dzisiejszy - jednak pozytywne Wasze wspomnienia ... ? / Umiarkowanie p.p - 8 Buław p.o /.
Może warto w jakiś sposób zatrzymać ten kontakt ... ?
Dziękuję za finansowe wsparcie Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt - Promyk.
Mikesz
Administrator - wróżbita
Do Elfik - Daria:
Twoje sprawy zawodowe na najbliższe pół roku - w/g Kart :
Do połowy października - raczej korzystna sytuacja zawodowa , jakaś pozytywna współpraca , zgoda, ugoda ... / Umiarkowanie p.p /.
Listopad - uwaga na jakieś ryzyko i bądź ostrożna, nic nie ryzykuj / 6 Mieczy p.p /.
Grudzień - udany, pozytywny, korzystny okres , udane przedsięwzięcie ? / Rycerz Buław p.p /.
Od stycznia do marca - niestety, sytuacja zawodowa może zmienić się wyraźnie na niekorzyść.
W Tarocie widać straty finansowe , niepomyślność , rozczarowanie ? Długi ?
Nawet utrata pracy ... ? / As Monet p.o - Paź Monet p.o - Dziewiątka Monet p.o /.
Wniosek : początek nowego roku - w/g Kart - nie będzie dobry i na wszelki wypadek już teraz do tego okresu ew. przygotuj się.
Mikesz
Do Elfik - Daria:
Twoje sprawy uczuciowo - miłosne na najbliższe pół roku - w/g Kart :
Pytanie jest bardzo ogólne i taka też jest odpowiedź.
Do października - sytuacja w tej dziedzinie dla Ciebie może być niekorzystna , nic ważnego ani istotnego pozytywnego w tej kwestii nie wydarzy się albo w tym czasie nastąpi jakieś poważne nieporozumienie z kimś , konflikt lub nawet chwilowe rozstanie ... ? / Dwójka Kielichów p.o /.
Listopad - styczeń : pogodzenie się z kimś, wybaczenie , zgoda , a nawet sukces, satysfakcja i pomyślność w tej sferze / Zmartwychwstanie p.p - Świat p.p - Rycerz Kielichów p.p /.
Luty - marzec : pogorszenie jakiś relacji , smutek, rozczarowanie ... / Siódemka Monet p.p - Piątka Monet p.p /.
Wniosek ogólny z tych dwóch wróżb : luty - marzec przyszłego roku może okazać się dla Ciebie niełatwym okresem .
Powodzenia.
Dziękuję za finansowe wsparcie bezdomnych zwierząt w schronisku -
Mikesz
Użytkownik
Witaj, Mikeszu
nie zaglądałam dawno na to forum, jednak mimo wszystko chciałabym poprosić o wróżbę. Jestem w ciężkiej sytuacji, moje plany edukacyjne i kariera runęły, nie wiem, czy powinnam dalej działać w tej sprawie. Chciałabym zapytać jak sytuację widzą karty i co doradzają. Ewentualnie też, co mogłabym teraz robić, jak karty widzą moją najbliższą przyszłość.
Serdecznie pozdrawiam.
Administrator - wróżbita
Do SilverBullet :
Na forum zmieniły się warunki udzielania wróżb.
Przypominam nowy regulamin :
Aby uzyskać odpowiedź i prognozę na przyszłość z Kart Tarota - proszę o wpłatę symbolicznej kwoty - 20 zł - na rzecz pomocy i wsparcia dla bezdomnych zwierząt znajdujących się w dowolnie wybranym przez siebie schronisku.
Ta drobna suma , przekazana przez Was - nie będzie dla mnie , tylko dla potrzeb ratowania samotnych i bezbronnych zwierząt , będących w różnych ośrodkach i schroniskach / psy, koty, konie, inne ... /.
I taki jest mój nowy pomysł.
Zamiast cały czas wróżyć bezpłatnie, gratis , co czynię od ok. 12 lat na przeróżnych ezoterycznych forach - doszedłem do wniosku , że większą wartość tych moich tarotowych przepowiedni - będzie taka, że poprzez Wasze pytania do Kart , oprócz mojej szczerej odpowiedzi - wesprzecie przerażone i bezdomne zwierzęta .
I te moje wróżby dla Was - jednocześnie nadadzą jakiś większy sens i cel oraz wartość mojej działalności udzielania wróżb.
Powtarzam : nie będę pobierał żadnych pieniędzy dla siebie.
Sądzę, że ten mój pomysł będzie bardziej honorowy i godny dla nas wszystkich.
Jeżeli chcecie wróżbę od Mikesza - to proszę w zamian o wpłatę 20 zł. na rzecz pomocy dla zwierząt , albo przed wróżbą, albo tuż po jej udzieleniu .
Ja oczywiście nie będę sprawdzał , czy ktoś zastosował się do tych moich nowych zasad udzielania wróżb na forum , czy nie , bo nie mam takich technicznych możliwości.
Jednak uprzedzam , że Mikesza albo zwierzęta można oszukać . Ale losu, przeznaczenia czy Tarota już nie.
Nieuczciwość czy kłamstwo wróci w przykry sposób do tej osoby wcześniej czy później .
Więc, jeżeli zdecydujecie się na prośbę do Kart Tarota na tym moim forum - musicie być pewni, że warunki danej wróżby spełnicie honorowo.
To po pierwsze. Po drugie - proszę jakoś bardziej sprecyzować / konkretniej napisać / swoje pytanie. O co chodzi ... z czym powinnaś działać ... ? W przeciwnym wypadku odpowiedź Kart także będzie strasznie ogólna i ona Ci nic nie da ...
Mikesz