FORUM EZOTERYCZNE - WRÓŻBY TAROTA - przyszłość - WRÓŻBY TAROTA - uczucia - WRÓŻBY TAROTA - finanse - WRÓŻBY TAROTA ...
Administrator - wróżbita
Do Wichura.78@wp.pl :
Dziękuję za weryfikację i ciepłe słowa.
Twoje pytanie przyjąłem, wróżba jutro w poniedziałek po południu.
Pozdrawiam -
P.S Tusia - odpowiedź masz na poprzedniej stronie nr. 2
Mikesz
Administrator - wróżbita
Do Wichura.78@wp.pl - Kasia :
Twoje sprawy i sytuacja zawodowo - finansowa do dnia 1 lipca 2023r. czyli na najbliższe 5 miesięcy :
Luty - kwiecień : będzie lub już jest jakiś konflikt / konfrontacja, rywalizacja lub "ścieranie się" / z jakimś panem , który raczej będzie zakończony Twoim niepowodzeniem ... ? / As Mieczy p.p - 4 Buław p.o - 3 Buław p.o / . Będzie to może Twój pracodawca ... ?
Maj - czerwiec : dobre wieści ze strony Tarota w tej kwestii / 6 Kielichów p.p - Kapłanka p.p / . Jakby ustabilizowanie, spokój i pomyślność spraw zawodowo - finansowych .... ?
Ogólnie : Karty sygnalizują wraz z kolejnymi miesiącami / od maja / - tendencję do poprawy Twojej sytuacji zawodowo - finansowej / 8 Buław p.p - jako jakieś korzystne , nowe wiadomości ... ? /.
I tego Tobie życzę -
Mikesz
Użytkownik
Szanowny Panie Mikeszu,
bardzo dziękuję za wróżbę.
Dużo zdrowia i radości życzę.
Użytkownik
Witam,
Tydzień temu dostałam wypowiedzenie w pracy z powodu likwidacji stanowiska pracy z okresem 3 miesięcznym. Moje pytanie brzmi czy uda mi się w ciągu tych 3 miesięcy znaleźć prace z której będę zadowolona?
Ewelina 20.06.1994
Administrator - wróżbita
Do Ewelina 94 - Ewelina :
Znalezienie pracy, takiej jakiej szukasz i takiej, w której chciałabyś pracować - będzie trudno / 8 Mieczy p.p - Królowa Mieczy p.p - 7 Kielichów p.o /.
Trzeba nastawić się na poszukiwanie pracy - bardziej realistycznie ... ? / mniejsze oczekiwania ... ? /.
Na razie w Tarocie - nie widać, abyś otrzymała pracę w ciągu najbliższych 2-3 miesięcy, z której byłabyś zadowolona / Słońce p.o /.
Rada : jeżeli będzie jakaś oferta pracy , nawet niezbyt atrakcyjna dla Ciebie w tym czasie - to podejmij ją, a potem - " się zobaczy " ...
I tak każda praca wymaga okresu próbnego ...
Tak to wyczytałem z Kart.
Powodzenia.
Mikesz
Użytkownik
Dziękuję bardzo za wróżbę pozdrawiam
Użytkownik
Witaj
Mam dylemat życiowy co dalej zrobić?
Mam mały biznes które praktycznie upada. Niewiem co robić czy przetrwać trudny czas czy poprostu zostawić to wszystko i poszukać nowej pracy. Choć o pracę też może być trudno w trudnych czasach. Jestem w rozterce.
Renata 25.10.1974
Proszę o karty.
Administrator - wróżbita
Do Moje myśli - Renata :
Tarot sygnalizuje, że pomimo Twój biznes aktualnie idzie kiepsko i źle - to trzeba zrobić wszystko, aby go jednak utrzymać / 10 Kielichów p.p - Paź Monet p.p - Rycerz Monet p.o / i kontynuować dalej swój skromny interes.
Karty pokazały, że nadal mogą być pewne straty / to ten Rycerz Monet p.o /.
Być może trzeba już teraz coś zmienić w pomyśle , w zarządzaniu Twojego biznesu ... ?
Coś jakby innego też "dołączyć" do niego ... ? / Król Kielichów p.p - Głupiec p.p - 4 Monet p.p /.
Rada : w każdym razie - absolutnie nie rezygnuj z tego co masz, z tego co stworzyłaś, walcz dalej o swoje i nie poddawaj się .
Tak pokazały Karty.
I tego Ci życzę -
Mikesz
Użytkownik
Dziękuję Mikesz
Administrator - wróżbita
PeggyCarter - Anna :
Wróżba na Twoje zdrowie / także to psychiczne / - do dnia 1 lipca 2023r. - w/g Kart :
Do końca maja pozostaniesz mniej więcej w tym samym stanie zdrowia / w miejscu , w punkcie / , w którym teraz jesteś obecnie / Rycerz Monet p.p - 5 Kielichów p.p - 8 Kielichów p.o /.
Przełom w sensie pozytywnym Twojego zdrowia zacznie się dopiero w czerwcu ... ? / 6 Buław p.p / .
Wniosek : do maja może to być trudny okres dla Ciebie , ale go przezwyciężysz . Nic strasznego, nic dramatycznego względem Twojego zdrowia - w Kartach do tego czasu nie widać .
Od połowy roku - Tarot sygnalizuje powolną poprawę Twojego stanu zdrowia / Królowa Monet p.p - 4 Monet p.p /.
Wraz ze zbliżającą się wiosną - życzę Ci - aby Twoje serce i umysł jakby obudziły się z ustępującego mroku zimy i spojrzały bardziej radośnie ku nowemu życiu, nowych doświadczeń , nowej przyszłości.
Bo w naszym ludzkim życiu - trzeba cały czas patrzeć przed siebie, nie oglądać się w tył , bez względu na to co wydarzyło się wcześniej .
Takie jest nasze życie , wciąż trzeba iść do przodu gotowym na inne , nowe doznania i doświadczenia .
Nie trzeba się zamykać w tym, co kiedyś było i nie wróci .
Anno , masz dopiero 31,5 lat - świat stoi jeszcze przed Tobą otworem.
Wybór należy do Ciebie.
Pozdrawiam
Mikesz
Użytkownik
Witam serdecznie
Prosba o sprawdzenie,czy moj tata przestanie pic alkohol i problemy z tym zwiazane w koncu sie skoncza.
Jest alkoholikiem od wielu lat, a od 3 miesiecy wpada w ciagi alkoholowe i obawiam sie z w koncu moze sie "zapic".
Elzbieta - 27.02.1980
Tata - Stanisław - 08.01.1958
Administrator - wróżbita
Do Paula OO - Elżbieta :
Wróżba została wykonana do końca tego roku .
Tarot pokazał, że są szanse i możliwości, aby Twój ojciec przestał pić lub przynajmniej jakoś ograniczył - swoje codzienne spożywanie alkoholu ... / 6 Monet p.p - Wisielec p.p /.
Ale to nastąpi tylko i wyłącznie wtedy, gdy ktoś mu w tym konkretnie i ostro w jakiś sposób - pomoże ... ?
I to na pewno musi być jakaś kobieta / Ty sama lub jakaś terapeutka ... ? / - Królowa Kielichów p.p , a w dalszych Kartach - np. Arcykapłanka p.p ...
Wniosek : Tarot sugeruje , że warto podjąć taką próbę / Rycerz Mieczy p.p / .
W zasadzie - nie ma się już nic do stracenia .
Powodzenia.
Mikesz
Użytkownik
Dziekuje za odpowiedz
Użytkownik
Mikesz jako że wracam do tematu próby kupna auta ( po modyfikacji preferencji poprzednich modeli z zeszłego miesiąca) - zerknij teraz prosze, jak sie maja karty co do - lexusa.
Dane podeślę na pw.
Administrator - wróżbita
RossMar - proszę podać więcej danych i szczegółów co do tego samochodu ...
Jaki rocznik ... ? Hybryda ... ? Sport ... Inne ... ?
I od kogo ... jaki właściciel ... z jakiej on jest miejscowości , jego imię i wiek ... także przebieg samochodu ... itp ...itp ... , bo to jest ważne ... wszystko, co wiesz...
Mikesz
Użytkownik
Model ux, nowy z salonu. Hybryda- bo na tym najbardziej mi zależy. Brany na leasing na działalność.
Administrator - wróżbita
Do RossMar - Marcin :
Tak naprawdę, to ja bardzo chciałbym odpisać Ci, abyś kupił /wziął w leasing / ten samochód .
I tak też pokazał Tarot w swych dwóch pierwszych Kartach w rozkładzie / 3 Kielichów p.p - Królowa Buław p.p - jako udany i fajny zakup /.
Twoje otoczenie i środowisko, znajomi, przyjaciele - byliby zadowoleni wraz z Tobą tym zakupem.
Jednak decydująca trzecia Karta - zdecydowanie sygnalizuje rozwagę z decyzją nabycia tego auta - Cesarz p.o .
To bardzo mocna negatywna Karta z Arkan Wielkich.
Wniosek : jeżeli masz jeszcze trochę cierpliwości - to poczekaj z tym zakupem samochodu do wiosny, tak jak sugerowałem Ci wcześniej w pierwszej wróżbie w tej motoryzacyjnej sprawie.
Istnieje możliwość z jakiś powodów i przyczyn - utraty tego samochodu ... ?
Nawet nie wykluczony jest jakiś wypadek ... ?
Potwierdza to mniej więcej - kolejna Karta - 8 Kielichów p.p ...?
Teraz podam Ci moją stałą definicję znaczenia Karty - odwróconego Cesarza p.o i sam oceń i zinterpretuj ten rozkład dla siebie :
CESARZ
p.o: Bezwzględność, niewłaściwe sprawowanie władzy, niewłaściwa decyzja , nieudolność, słabość charakteru, nie umiejętność panowania nad emocjami, nietolerancja.
Może też być – utrata wpływów, władzy, nieporozumienia.
Utrata pracy, utrata majątku , złe zamiary.
Mężczyzna, który chce dominować, posiąść władzę za wszelką cenę, despota.
Zdrowie: wypadki odniesione przez urządzenia mechaniczne. Bóle, urazy.
Mikesz
Użytkownik
Jasne,rozumiem twoja opinię.
Ale przynajmniej po części wybór marki/modelu się zgadza 🙂
Administrator - wróżbita
RossMar :
Tak, wybór marki i modelu zgadza się, jest właściwy - Karty są na tak .
Jednak potem , już po zakupie , w trakcie użytkowania samochodu - jest ta spora niepewność ... / ten Cesarz p.o /.
Pozdrawiam .
Szerokiej drogi.
Mikesz
Użytkownik
Dzień dobry, czy mogę prosić Cię o postawienie kart na związek mój z moim obecnym Partnerem - na ok. ok. 6 miesięcy... Dorota - 23.04.1975 i Piotr - 18.09.1987
Administrator - wróżbita
Do Doti - Dorota :
Wróżba została wykonana do dnia 1 lipca 2023r. czyli na najbliższe 4 miesiące .
Do tego okresu czasu - Wasza relacja nadal będzie trwała , mniej więcej na podobnych zasadach , tak jak do tej pory .
W Kartach - nie widać między Wami jakiś solidnych podstaw czysto uczuciowych , aby ten związek trwał dłuższy czas / 2 Monet p.o - 2 Buław p.o /.
Tarot pokazał - między Wami sex / As Buław p.p / i na razie jakąś wzajemną korzyść z tego partnerstwa... ? / 2 Mieczy p.p /.
Wniosek : stałego, dłuższego związku na dalszą przyszłość - w Kartach - nie widać.
Pozdrawiam.
Mikesz
Użytkownik
Witam, jeśli to możliwe proszę o wróżbę. Jakie jest moje powołanie, talent. Wiele razy się nad ty zastanawiałam. Dane wyśle na priv.
Pozdrawiam, Monika:)
Administrator - wróżbita
Mg - 27 :
Odpowiedź dzisiaj w środę - bardzo późnym wieczorem.
Mikesz
Administrator - wróżbita
Do Mg - 27 :
Nie widzę sensu wróżyć na tego typu pytanie .
Przecież sama powinnaś lepiej wiedzieć - jakie Ty masz w sobie umiejętności i zdolności względem pracy zawodowej ... , a nie moje Karty na odległość ... -
Wykonałem jednak rozkład Kart - taki bardzo ogólny - pod kątem Twoich jakieś predyspozycji zawodowych :
W Tarocie - nie widać jakiś Twoich wyjątkowych, specjalnych talentów w jakimś określonym kierunku zawodowym w tej kwestii / 8 Buław p.o - As Kielichów p.o - 7 Monet p.o /.
Wniosek : Tarot sygnalizuje, że trzeba szukać pracy takiej, w której czułabyś się najlepiej i to niezależnie od Twojego wykształcenia, zdobytego zawodu, ambicji ... itp ... itp ... /
Nawet może warto podjąć pracę o niskim statusie społecznym ... ? / As Buław p.p /.
Więcej na ten temat nie potrafię Ci poradzić.
Powodzenia -
Mikesz
Użytkownik
Witam, dziękuję serdecznie.
Właśnie nie widzę mocnych stron u mnie.
Nawet jako zajęcie dodatkowe, co by mnie cieszyło. Praca pewnie będzie mało ambitna.
Mimo to, mam lęki czy dam radę, gdzie próbować - fobia społeczna...
Jestem Ci wdzięczna za poświęcony czas.
Wszystkiego dobrego 🙂
Użytkownik
Witam Mikeszu.
Marcin 10.11.1978. Proszę o wróżbę o zdrowie.
Od 2 tygodni mam kłopoty z oddychaniem, symptomy wskazują na kilka możliwości. Lekarza dopiero zobaczę w przyszłym tygodniu.
Pozdrawiam.
Administrator - wróżbita
Do Mazi - Marcin :
W Kartach - nie widać u Ciebie jakiegoś zagrożenia życia / Księżyc p.p - Arcykapłanka p.p /.
Tarot odradza podróż do Polski / Rydwan p.o /, bo na miejscu powinna pomóc Tobie jakaś kobieta / lekarz ? /.
Karty pokazały, że najgorsze masz już za sobą ... ? / Wieża p.o /.
Jeżeli jednak przyjedziesz do Polski - konieczne są natychmiastowe kompleksowe badania : krew, ekg, rtg płuc lub nawet tomografia całej klatki piersiowej / aby np. wykluczyć zatorowość lub jakiegoś tętniaka , usg serca /.
Bez tych wyników - można tylko spekulować co do przyczyny Twojego aktualnego złego stanu zdrowia .
Tyle pokazały mi Karty i moja intuicja na odległość.
Jak chcesz , to zadzwoń ok. dziewiętnastej.
Mikesz
Użytkownik
Dziękuję Mikeszu za wróżbę.
Troszeczkę się uspokoiłem. Resztę postaram się załatwić już w kraju.
Pozdrawiam serdecznie.
Administrator - wróżbita
Mazi - Marcin :
Dziękuję z prv.
Pamiętaj o tej aspirynie koniecznie - trzy razy dziennie od dzisiaj po 0,5 mg . To może być ważne.
Wróżba na tą osobę z informacji na prv . - jutro późnym wieczorem / niedziela /.
Mikesz
Użytkownik
Mikesz pomożesz.
Chodzi o moją córkę.
Chodzi do 3 klasy technikum. Do tej pory jej szło ale pojawiła się choroba ( niby astma choć będę konsultować to jeszcze z innym lelarzem) I zwiazku z tym problemy w szkole. Z powodu choroby i częstej nieobecności w szkole pojawiły się zaległości ale tylko z dwóch przedmiotów. Córka boi się że nie zda. Myśli o szkole on- line w razie gdyby faktycznie coś poszło nie tak.
Poprosze o karty jak to bedzie z córką dalej?
Martyna 19.10.2005