FORUM EZOTERYCZNE  - WRÓŻBY  Z KART  TAROTA

FORUM EZOTERYCZNE - WRÓŻBY TAROTA - przyszłość - WRÓŻBY TAROTA - uczucia - WRÓŻBY TAROTA - finanse - WRÓŻBY TAROTA ...

#61 2023-02-05 18:19:34

Mikesz

Administrator - wróżbita

Re: Mikesz zaprasza na Tarota ...

Do Wichura.78@wp.pl :

Dziękuję za weryfikację i  ciepłe słowa.
Twoje pytanie przyjąłem, wróżba jutro w poniedziałek po południu.
Pozdrawiam -

P.S Tusia  - odpowiedź masz na poprzedniej stronie nr. 2

Mikesz

#62 2023-02-05 21:56:10

Mikesz

Administrator - wróżbita

Do Wichura.78@wp.pl - Kasia  :

Twoje sprawy i sytuacja zawodowo - finansowa do dnia 1 lipca 2023r.  czyli na najbliższe 5 miesięcy :

Luty - kwiecień : będzie  lub już jest jakiś konflikt  / konfrontacja, rywalizacja lub "ścieranie się" / z jakimś panem , który raczej będzie zakończony Twoim niepowodzeniem ... ? / As Mieczy p.p - 4 Buław p.o - 3 Buław p.o /  .  Będzie to  może Twój pracodawca ... ?
Maj - czerwiec : dobre wieści  ze strony Tarota w tej kwestii  / 6 Kielichów p.p - Kapłanka p.p / . Jakby ustabilizowanie, spokój i pomyślność spraw zawodowo - finansowych .... ?

Ogólnie : Karty sygnalizują wraz z kolejnymi miesiącami  / od maja / - tendencję do poprawy  Twojej sytuacji zawodowo - finansowej  / 8 Buław p.p - jako jakieś korzystne , nowe  wiadomości ... ? /.

I tego Tobie  życzę -

Mikesz

#63 2023-02-06 15:22:17

wichura.78@wp.pl

Użytkownik

Szanowny Panie Mikeszu,

bardzo dziękuję za wróżbę.

Dużo zdrowia i radości życzę.

#64 2023-02-07 21:33:37

Ewelina94

Użytkownik

Witam,
Tydzień temu dostałam wypowiedzenie w pracy z powodu likwidacji stanowiska pracy z okresem 3 miesięcznym. Moje pytanie brzmi czy uda mi się w ciągu tych 3 miesięcy znaleźć prace z której będę zadowolona?
Ewelina 20.06.1994

#65 2023-02-08 18:18:15

Mikesz

Administrator - wróżbita

Do Ewelina 94 - Ewelina :

Znalezienie  pracy, takiej jakiej szukasz i  takiej,  w której  chciałabyś pracować - będzie trudno / 8 Mieczy p.p - Królowa Mieczy p.p - 7 Kielichów  p.o /.
Trzeba nastawić się na poszukiwanie pracy - bardziej realistycznie ... ? / mniejsze oczekiwania ... ? /.
Na razie w Tarocie - nie widać, abyś otrzymała pracę w ciągu najbliższych  2-3 miesięcy, z  której byłabyś zadowolona / Słońce p.o /.
Rada : jeżeli będzie jakaś oferta pracy , nawet niezbyt  atrakcyjna dla Ciebie w tym czasie - to podejmij ją, a potem - " się zobaczy " ...
I tak każda praca wymaga okresu próbnego ...

Tak to wyczytałem z Kart.
Powodzenia.

Mikesz

#66 2023-02-08 18:21:44

Ewelina94

Użytkownik

Dziękuję bardzo za wróżbę pozdrawiam

#67 2023-02-09 10:39:56

mojemysli

Użytkownik

Witaj

Mam dylemat życiowy co dalej zrobić?
Mam mały biznes które praktycznie upada. Niewiem co robić czy przetrwać trudny czas czy poprostu zostawić to wszystko i poszukać nowej pracy. Choć o pracę też może być trudno w trudnych czasach. Jestem w rozterce.
Renata 25.10.1974
Proszę o karty.

#68 2023-02-09 20:38:31

Mikesz

Administrator - wróżbita

Do Moje myśli - Renata :

Tarot sygnalizuje, że pomimo Twój biznes  aktualnie  idzie kiepsko i źle  - to trzeba zrobić wszystko, aby go jednak utrzymać  / 10 Kielichów p.p - Paź Monet p.p  - Rycerz Monet p.o /  i kontynuować dalej  swój skromny interes.
Karty pokazały, że nadal mogą być pewne straty / to ten Rycerz Monet p.o  /.
Być  może trzeba już teraz coś  zmienić w pomyśle , w zarządzaniu Twojego biznesu ... ?
Coś  jakby innego  też  "dołączyć"  do niego ... ?  / Król Kielichów p.p - Głupiec p.p - 4 Monet p.p /.
Rada : w każdym razie  -  absolutnie nie rezygnuj z tego co masz, z tego co stworzyłaś, walcz dalej o swoje  i nie poddawaj się .

Tak pokazały Karty.

I tego Ci życzę  -

Mikesz

#69 2023-02-10 06:11:00

mojemysli

Użytkownik

Dziękuję Mikesz

#70 2023-02-13 20:37:39

Mikesz

Administrator - wróżbita

PeggyCarter - Anna :

Wróżba na Twoje zdrowie / także to psychiczne / - do dnia 1 lipca 2023r. - w/g Kart :
Do końca maja pozostaniesz mniej więcej w tym samym stanie zdrowia / w miejscu , w punkcie / , w którym teraz jesteś obecnie / Rycerz Monet p.p - 5 Kielichów p.p - 8 Kielichów p.o /.
Przełom w sensie pozytywnym Twojego zdrowia zacznie się dopiero w czerwcu ... ? / 6 Buław p.p / .
Wniosek : do maja może to być trudny okres dla Ciebie , ale go przezwyciężysz . Nic strasznego, nic dramatycznego względem Twojego zdrowia - w Kartach do tego czasu nie widać .
Od połowy roku - Tarot sygnalizuje powolną poprawę Twojego stanu zdrowia / Królowa Monet p.p - 4 Monet p.p /.

Wraz ze zbliżającą się wiosną - życzę Ci - aby Twoje serce i umysł jakby obudziły się z ustępującego mroku zimy i spojrzały bardziej radośnie ku nowemu życiu, nowych doświadczeń , nowej przyszłości.
Bo w naszym ludzkim życiu - trzeba cały czas patrzeć przed siebie, nie oglądać się w tył , bez względu na to co wydarzyło się wcześniej .
Takie jest nasze życie , wciąż  trzeba iść do przodu gotowym na inne , nowe doznania i doświadczenia .
Nie trzeba się zamykać w tym, co kiedyś było i nie wróci .

Anno , masz dopiero 31,5 lat - świat stoi jeszcze przed Tobą otworem.
Wybór należy do Ciebie.
Pozdrawiam

Mikesz

#71 2023-02-18 16:40:48

paula00

Użytkownik

Witam serdecznie
Prosba o sprawdzenie,czy moj tata przestanie pic alkohol i problemy z tym zwiazane w koncu sie skoncza.
Jest alkoholikiem od wielu lat, a od 3 miesiecy wpada w ciagi alkoholowe i obawiam sie z w koncu moze sie "zapic".

Elzbieta  - 27.02.1980
Tata - Stanisław - 08.01.1958

#72 2023-02-19 21:27:59

Mikesz

Administrator - wróżbita

Do Paula OO - Elżbieta :

Wróżba została wykonana do końca tego roku .

Tarot pokazał, że są szanse i możliwości, aby Twój ojciec przestał pić lub przynajmniej jakoś ograniczył -  swoje   codzienne  spożywanie  alkoholu  ... / 6 Monet p.p - Wisielec p.p /.
Ale to nastąpi tylko i wyłącznie wtedy, gdy ktoś mu w tym konkretnie i ostro  w jakiś sposób -  pomoże ... ?
I to na pewno musi być jakaś kobieta  / Ty sama lub jakaś terapeutka ... ? / - Królowa Kielichów p.p , a w dalszych Kartach  -  np. Arcykapłanka p.p ...
Wniosek : Tarot sugeruje , że warto podjąć taką próbę / Rycerz Mieczy p.p / .
W zasadzie - nie ma się  już nic do stracenia .

Powodzenia.

Mikesz

#73 2023-02-19 21:59:41

paula00

Użytkownik

Dziekuje za odpowiedz

#74 2023-02-22 19:56:23

RossMar

Użytkownik

Mikesz jako że wracam do tematu próby kupna auta ( po modyfikacji preferencji  poprzednich modeli z zeszłego miesiąca) - zerknij teraz prosze,  jak sie maja karty co do  - lexusa.
Dane podeślę na pw.

#75 2023-02-22 22:34:10

Mikesz

Administrator - wróżbita

RossMar - proszę podać więcej danych i szczegółów co do tego samochodu ...
Jaki rocznik ... ?  Hybryda ... ? Sport ... Inne ... ?
I od kogo ... jaki właściciel  ... z jakiej  on jest  miejscowości , jego imię i wiek ... także   przebieg samochodu  ... itp ...itp ... , bo to jest  ważne ... wszystko, co wiesz...

Mikesz

#76 2023-02-23 10:49:00

RossMar

Użytkownik

Model ux, nowy z salonu. Hybryda- bo na tym najbardziej mi zależy. Brany na leasing na działalność.

#77 2023-02-23 17:45:27

Mikesz

Administrator - wróżbita

Do RossMar - Marcin :

Tak naprawdę, to ja bardzo chciałbym  odpisać Ci, abyś kupił  /wziął w leasing / ten samochód .
I tak też pokazał Tarot w swych  dwóch pierwszych Kartach w rozkładzie / 3 Kielichów p.p - Królowa Buław p.p  - jako udany i fajny zakup /.
Twoje otoczenie i środowisko, znajomi, przyjaciele -  byliby zadowoleni wraz z Tobą  tym zakupem.
Jednak decydująca trzecia Karta - zdecydowanie sygnalizuje rozwagę z decyzją nabycia tego auta - Cesarz p.o .
To bardzo mocna negatywna Karta z Arkan Wielkich.

Wniosek : jeżeli masz jeszcze trochę cierpliwości - to poczekaj z tym zakupem samochodu do wiosny, tak jak sugerowałem Ci wcześniej  w pierwszej wróżbie w tej motoryzacyjnej sprawie.
Istnieje możliwość z jakiś powodów i przyczyn - utraty tego samochodu ... ?
Nawet nie wykluczony jest jakiś wypadek ... ?
Potwierdza to  mniej więcej  -  kolejna Karta - 8 Kielichów p.p ...?
Teraz podam Ci moją stałą definicję  znaczenia Karty - odwróconego Cesarza p.o i sam oceń i zinterpretuj ten rozkład dla siebie :

CESARZ

p.o: Bezwzględność, niewłaściwe sprawowanie władzy, niewłaściwa decyzja , nieudolność, słabość charakteru, nie umiejętność panowania nad emocjami, nietolerancja.
Może też być – utrata wpływów, władzy, nieporozumienia.
Utrata pracy, utrata majątku , złe zamiary.
Mężczyzna, który chce dominować, posiąść władzę za wszelką cenę, despota.

Zdrowie: wypadki odniesione przez urządzenia mechaniczne. Bóle, urazy.

Mikesz

#78 2023-02-23 17:52:46

RossMar

Użytkownik

Jasne,rozumiem twoja opinię.
Ale przynajmniej po części wybór marki/modelu  się zgadza 🙂

#79 2023-02-23 18:00:31

Mikesz

Administrator - wróżbita

RossMar :

Tak, wybór  marki i modelu zgadza się,  jest właściwy  - Karty są na tak .
Jednak potem , już po zakupie , w trakcie użytkowania samochodu -  jest ta spora niepewność ...   / ten Cesarz p.o /.
Pozdrawiam .
Szerokiej drogi.

Mikesz

#80 2023-02-26 11:59:12

doti

Użytkownik

Dzień dobry, czy mogę prosić Cię o postawienie kart na związek mój z moim obecnym Partnerem - na ok. ok. 6 miesięcy... Dorota - 23.04.1975 i Piotr - 18.09.1987

#81 2023-02-26 20:30:39

Mikesz

Administrator - wróżbita

Do Doti - Dorota :

Wróżba została wykonana do dnia 1 lipca 2023r. czyli na najbliższe 4 miesiące .

Do tego okresu czasu - Wasza relacja nadal będzie trwała , mniej więcej na podobnych zasadach , tak jak do tej pory .
W Kartach -  nie widać między Wami jakiś solidnych podstaw czysto uczuciowych , aby ten związek trwał dłuższy czas  / 2 Monet p.o - 2 Buław p.o /.
Tarot pokazał  -  między Wami  sex  / As Buław p.p / i na razie jakąś wzajemną  korzyść z tego partnerstwa... ? / 2 Mieczy p.p /.
Wniosek : stałego, dłuższego związku na dalszą przyszłość - w Kartach  - nie widać.
Pozdrawiam.

Mikesz

#82 2023-03-15 07:54:41

mg-27

Użytkownik

Witam, jeśli to możliwe proszę o wróżbę. Jakie jest moje powołanie, talent. Wiele razy się nad ty zastanawiałam. Dane wyśle na priv.
Pozdrawiam, Monika:)

#83 2023-03-15 18:55:06

Mikesz

Administrator - wróżbita

Mg - 27 :

Odpowiedź dzisiaj w środę - bardzo  późnym wieczorem.

Mikesz

#84 2023-03-15 21:19:47

Mikesz

Administrator - wróżbita

Do Mg - 27 :

Nie widzę sensu wróżyć na  tego typu pytanie .
Przecież  sama  powinnaś  lepiej wiedzieć  - jakie  Ty masz w sobie  umiejętności i zdolności  względem pracy zawodowej ... , a nie moje Karty na odległość ... -
Wykonałem  jednak rozkład Kart - taki  bardzo ogólny -  pod kątem Twoich jakieś predyspozycji zawodowych :

W Tarocie - nie widać jakiś  Twoich wyjątkowych, specjalnych  talentów w jakimś określonym kierunku zawodowym  w tej kwestii / 8 Buław p.o  - As Kielichów p.o - 7 Monet p.o /.

Wniosek : Tarot sygnalizuje, że trzeba szukać pracy takiej, w której czułabyś się najlepiej i to niezależnie od Twojego wykształcenia, zdobytego zawodu, ambicji ...  itp ... itp ... /
Nawet  może warto podjąć  pracę o niskim statusie społecznym ... ? / As Buław p.p /.

Więcej na ten temat nie potrafię Ci poradzić.
Powodzenia -

Mikesz

#85 2023-03-16 07:33:12

mg-27

Użytkownik

Witam, dziękuję serdecznie.
Właśnie nie widzę mocnych stron u mnie.
Nawet jako zajęcie dodatkowe, co by mnie cieszyło. Praca pewnie będzie mało ambitna.
Mimo to, mam lęki czy dam radę, gdzie próbować - fobia społeczna...
Jestem Ci wdzięczna za poświęcony czas.
Wszystkiego dobrego 🙂

#86 2023-03-18 09:48:07

mazi2280

Użytkownik

Witam Mikeszu.
Marcin 10.11.1978. Proszę o wróżbę o zdrowie.
Od 2 tygodni mam kłopoty z oddychaniem, symptomy wskazują na kilka możliwości. Lekarza dopiero zobaczę w przyszłym tygodniu.
Pozdrawiam.

#87 2023-03-18 15:58:51

Mikesz

Administrator - wróżbita

Do Mazi - Marcin :

W Kartach - nie widać u Ciebie jakiegoś zagrożenia życia / Księżyc p.p - Arcykapłanka p.p /.
Tarot odradza podróż do Polski / Rydwan p.o /, bo na miejscu powinna pomóc Tobie jakaś kobieta  / lekarz ? /.
Karty pokazały, że najgorsze masz już za sobą ... ? / Wieża p.o /.
Jeżeli jednak przyjedziesz do Polski - konieczne  są natychmiastowe  kompleksowe badania : krew, ekg, rtg płuc  lub nawet tomografia całej  klatki piersiowej / aby np. wykluczyć zatorowość  lub jakiegoś tętniaka , usg serca /.
Bez tych wyników - można tylko spekulować co do przyczyny Twojego aktualnego  złego stanu zdrowia .
Tyle pokazały mi Karty i moja intuicja na odległość.

Jak chcesz , to zadzwoń ok. dziewiętnastej.

Mikesz

#88 2023-03-18 16:35:55

mazi2280

Użytkownik

Dziękuję Mikeszu za wróżbę.
Troszeczkę się uspokoiłem. Resztę postaram się załatwić już w kraju.
Pozdrawiam serdecznie.

#89 2023-03-18 19:14:38

Mikesz

Administrator - wróżbita

Mazi - Marcin :

Dziękuję z prv.
Pamiętaj o tej aspirynie koniecznie - trzy razy dziennie od dzisiaj po 0,5 mg . To może być ważne.

Wróżba na tą osobę  z informacji  na  prv . - jutro późnym wieczorem / niedziela /.

Mikesz

#90 2023-03-20 11:07:10

mojemysli

Użytkownik

Mikesz pomożesz.

Chodzi o moją córkę.
Chodzi do 3 klasy technikum. Do tej pory jej szło ale pojawiła się choroba ( niby astma choć będę konsultować to jeszcze z innym lelarzem) I zwiazku z tym problemy w szkole. Z powodu choroby i częstej nieobecności w szkole pojawiły się zaległości ale tylko z dwóch przedmiotów. Córka boi się że nie zda. Myśli o szkole on- line w razie gdyby faktycznie coś poszło nie tak.
Poprosze o karty jak to bedzie z córką dalej?

Martyna 19.10.2005

Stopka forum

RSS