FORUM EZOTERYCZNE - WRÓŻBY TAROTA - przyszłość - WRÓŻBY TAROTA - uczucia - WRÓŻBY TAROTA - finanse - WRÓŻBY TAROTA ...
Użytkownik
Witam. Mikesz mam pytanie do tarota jeśli można... otóż jestem po rozwodzie już dłuższy czas,ale poznałem kobietę a właściwie spotykamy się od pół roku i chciałbym się dowiedzieć jak nas dwójkę widzi tarot czy uda się być ze sobą.
Mariusz 27.07.1971r
Jolanta 06.04.1973r
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Administrator - wróżbita
Mario 71 :
Przyjąłem, wróżba jutro w czwartek późnym wieczorem.
Zmieniły się zasady udzielania wróżb na tym forum.
Odsyłam w tej sprawie do postu nr.1 na stronie nr.1 w celu zaznajomienia się z nowym regulaminem Forum.
Mikesz
Administrator - wróżbita
Do Mario - Mariusz :
Tarot pokazał raczej, że ta relacja będzie tylko jako ew. koleżeństwo, dobra znajomość czy przyjaźń i chyba nic więcej ... / 5 Buław p.p - Rycerz Buław p.p /.
W Kartach - nie widać konkretnego, stałego, poważnego związku na długo ... / Trójka Mieczy p.o - Arcykapłanka p.p / , ze względu na jakieś sprzeczne ze sobą sprawy czy osobistych wyborów ... ? /to ta 5 Buław p.p /.
Jednak proszę , oczywiście , kontynuować tą znajomość , bo ona jest dla Ciebie pozytywna.
Dziękuję za symboliczne finansowe wsparcie bezdomnych zwierząt / mam nadzieję / -
Pozdrawiam.
Mikesz
Użytkownik
Dziękuję Mikesz, a wpłata będzie dokonana na schronisko w mojej miejscowości, jak zawsze 🙂
Użytkownik
Dzień dobry, poproszę o wróżbę na moje życie uczuciowe w najbliższym czasie. Czy poznam kogoś ”poważnego”, na dłużej. Aktualnie jestem singielką.
Darowiznę przekażę Schronisku na Paluchu.
Moje dane: Justyna, 22.07.1999r.
Pozdrawiam
Administrator - wróżbita
Tsunnade - przyjąłem, wróżba dzisiaj późnym wieczorem .
Mikesz
Administrator - wróżbita
Do Tsunnade - Justyna :
Wróżba została wykonana na okres do końca czerwca czyli na najbliższe cztery i pół miesiąca.
Twoje sprawy miłosno - sercowe w/g Kart :
Luty: nic w tej kwestii się nie zadzieje / Wisielec p.p /
Marzec - czerwiec : dwaj panowie mogą w tym czasie pojawić się przy Tobie , jeden młodszy , drugi starszy / Cesarz p.p - Rycerz Kielichów p.o - Dziewiątka Denarów p.o - 6 Mieczy p.o / .
Jednak nie sądzę, aby to były jakieś bliskie kontakty na poważną i konkretną relację .
Uważaj na tego młodszego w kwietniu, bo może chcieć Cię tylko wykorzystać ... na zewnątrz czarujący i obiecujący, a w środku zepsuty drań bez uczuć .
Nie ryzykuj z nim głębszej relacji .
Wniosek : w I - półroczu tego roku - w Tarocie nie widać poważnej, uczuciowej konkretnej relacji .
Dziękuję ze finansowe wsparcie bezdomnych zwierząt - Schronisko "Na Paluchu" w Warszawie -
Mikesz
Użytkownik
Dziękuję za wróżbę.
Użytkownik
Dzień dobry,
Drogi Panie Mikeszu,
Proszę o postawienie kart na pytanie czy uda mi się wywalczyć zachowek od brata na drodze sądowej. Prośby o spłatę kończą się kłótniami i gniewem, więc nie pozostaje nic innego niż iść do sądu.
Wpłaciłam datek na Schronisko na ul. Ślazowej we Wrocławiu.
Dane prześlę na priw
Pozdrawiam
Administrator - wróżbita
Bergamotka - przyjąłem, wróżba jutro w czwartek późnym wieczorem.
Mikesz
Administrator - wróżbita
Do Bergamotka :
Karty wyraźnie pokazały, że brat ani myśli się z Tobą podzielić ... nie chce tego zrobić ... / Dziesiątka Kielichów p.o - Król Monet p.o /.
Być może jest tak, że On wcale nie musi tego robić, bo ma ku temu jakieś prawno - majątkowe powody ... ?
Dalej Tarot zasygnalizował, że będzie trudno w pozwie sądowym uzyskać od niego to świadczenie finansowe / Zmartwychwstanie p.o - w tym wypadku jako przegrany proces, strata, problemy rodzinne, niepowodzenie , zła ocena sytuacji ... /.
Zalecane jest dokładne jeszcze raz zapoznanie się z możliwymi szansami na powodzenie / prawnik /, czy to ma sens , bo Karty wskazują, że szanse na wygraną są bardzo małe ...
Czasami może lepiej jest sobie odpuścić ... ? / Czwórka Mieczy p.o / . To też są przecież koszty ...
Pozdrawiam i dziękuję za finansowe wsparcie bezdomnych zwierząt w schronisku we Wrocławiu -
Jestem także z wróżbami na innym forum:
http://www.wrozbytarota.fora.pl/
Mikesz
Użytkownik
Dziękuję Panu za wróżbę
Pozdrawiam
Użytkownik
Witam,
Elzbieta 27.02.1980 czy udaloby mi sie znalezc prace za granica w ciagu dwoch lat?
Administrator - wróżbita
Do Paula OO - Elżbieta :
Tarot pokazał, że w ciągu najbliższych dwóch lat - uda się Tobie znaleźć i otrzymać pracę zagranicą / Czwórka Buław p.p - Rycerz Buław p.p - Czwórka Pentakle p.p /.
Powinnaś być z niej zadowolona .
Tylko oczywiście, musisz się o nią postarać, bo sama do Ciebie nie przyjdzie tylko dlatego, że " w Kartach tak wyszło Mikeszowi ... " -
Powodzenia.
Mikesz
Użytkownik
Wyslalam pieniadze na schronisko.
Dziekuje za wrozbe
Administrator - wróżbita
Forum zamykam.
Dziękuję za współpracę.
administrator Mikesz